Solgt ejendom gennem Gert, og har så absolut ingenting at være utilfreds med super rådgivning og vejledning hele vejen igennem, og så til en meget fair pris.

Søren Kristiansen

Om Lindbergs Ejendomshandel

Lindbergs Ejendomshandel er et uafhængigt ejendomsfirma i Næsbjerg, der samarbejder med alle pengeinstitutter og derfor ikke er tilknyttet kun et enkelt pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Vi har godt kendskab til lokalområdet omkring gl. Helle kommune og de omkring liggende byer, der har været vores arbejdsplads i mange år i forbindelse med salg og rådgivning ved handel med boliger af enhver art.

Firmaet blev grundlagt 1. januar 2016, hvor jeg, som nuværende indehaver, trængte til nye udfordringer i erhvervslivet efter 5 år som ansat ejendomsmægler/sælger.

Som mægler er vores største opgave og udfordring at give kunderne en god, reel og saglig behandling i salg/køb af deres ejendom, så kunderne føler sig tilfredse. Dette udfører vi ved en grundig vejledning og rådgivning omkring køb og salg af fast ejendomme.

Vi sætter pris på god præsentation af de boliger vi har til salg og prioriterer god dialog med både køber og sælger, med fokus på fælles mål.

SKAL DIT HUS I SKUFFEN?

VI TILBYDER VURDERING OG EFTERFØLGENDE SALGSARBEJDE UDEN ANNONCERING.

RING PÅ 25 15 89 17 OG HØR NÆRMERE

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S. tlf. 7025 3666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk