Flot vedligeholdt stuehus i landlige omgivelser -

156 m² - Vardevej 18, 6818 Årre

QR Code
Beskrivelse

Er I et sted i livet, hvor I drømmer om at investere i et charmerende nedlagt landbrug, hvor der er tid, luft og plads til, at I kan dyrke jeres passion(er) i fritiden? Jamen, så bør I helt bestemt taste “Vardevej 18” ind på GPS’en og sætte kurs mod det idylliske liv på landet lidt udenfor Næsbjerg og ikke langt fra hverken Varde eller Esbjerg.

I dette grønne terræn, hvor markerne åbner sig ud i horisonten, og hvor baggrundsmusikken udgøres af fuglefløjt og hestevrinsk, ligger denne dejlige ejendom bestående af et klassisk stuehus fra 1959 og en række tilhørende udhuse, der alt i alt giver jer 705 kvadratmeter til hobby, dyreliv og erhvervsmæssige muligheder.

Mekanikeren kan skabe de perfekte rammer i de store bygninger. Hesteelskeren vil ligeledes kunne finde sig godt til rette her og kunne tilbyde dyrene et dejligt liv med gode faciliteter både inde og ude. Ja, mulighederne er kort sagt mange, og det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser for denne spændende ejendom. Rid en tur gennem skoven, fæld jeres eget juletræ ude i “plantagen” eller tilbring en hel dag ude på markerne i traktoren omkranset af naturen.

Omkranset af træer, vil I finde livet i det hyggelige stuehus dejlig fredfyldt og uforstyrret. Ejendommen fremtræder i rigtig flot stand og er da også løbende blevet vedligeholdt – den attraktive planløsning er helt perfekt for jer som børnefamilie, der ønsker en gode balance mellem værelser og hyggelige fællesarealer, hvor I kan samles, når tiden ikke tilbringes udendørs.

Efter en dag med røde kinder ude i det danske vejr, er det tid til at komme hjem og slappe af i det store køkken-alrum. Her kan I være sammen, men stadig bruge tiden for forskellige aktiviteter. Én kan lave mad, mens en anden hjælper ungerne med lektier, og senere kan i alle samles til spisning og brætspil ude i den smukke, bueformede udestue. Etagen fremviser dertil en rummelig entré og et badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter, mens 1. salen byder på ophold i de tre rummelige værelser med adgang til et ekstra toilet.

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig – ja, som tidligere nævnt er beliggenheden naturskøn, og I er omkranset af marker så langt øjet rækker. Fuglenes livlige kvidren fungerer som baggrundsmusik til hele sceneriet; og selvom beliggenheden er idyllisk, har I ikke langt til alle hverdagens fornødenheder. Der er eksempelvis ikke andet end 6 kilometer til Næsbjerg, som er en hyggelig landsby med et godt lokalsamfund. Her har I både skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter, og dertil kommer den lokale Brugs, hvor I kan hente friske forsyninger. Både Esbjerg eller Varde befinder sig indenfor kort køreafstand, og I er hurtigt forbundet med det gode vejnet.

Adresse Oplysninger
By : Årre
Postnr : 6818
Vejnavn : Vardevej
Husnr : 18
Longitude : E8° 37' 40.9''
Latitude : N55° 35' 9''
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 2019-39
 • Kontantpris : 1.350.000 kr.
 • Udbetaling : 70.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.552 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 5.408 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 4.807 kr.
 • Boligareal : 156 m2
 • Grundareal : 25635 m2
 • Etagertotal : 3
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1959
 • Kælderareal : 40 m2
 • Energimærke : F
Pris: 1.350.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler