CHARMERENDE OG VELHOLDT NEDLAGT LANDBRUG I LANDSBY

210 m² - Hovborgvej 85, 7200 Grindsted

QR Code
Beskrivelse

Dette velholdte og yderst charmerende nedlagte landbrug på Hovborgvej 85 kan nu blive jeres. Så hvis du og din familie i øjeblikket er på udkig efter et dejligt sted på landet omgivet af natur dog stadig beliggende i en lille by, så er denne bolig det helt rette valg for jer!

Villaen placerer sig i rolige omgivelser i den lille by Tofterup i Sydvestjylland, og det er det helt perfekte sted for den pladskrævende børnefamilie. Ud over et samlet boligareal på imponerende 210 kvadratmeter, så hører der til ejendommen også en række gode udbygninger, som er oplagte som værksted, stald eller hobbyrum af forskellig slags. Med andre ord får i altså her masser af plads til at udfolde jer på. Dertil hører også en fantastisk stor og nærmest parklignende have, der prydes af høje, majestætiske træer og frodig beplantning. Her vil der være masser af plads til børneleg og boldspil på græsplænen, mens I selv kan nyde et afslappende øjeblik i skyggen på terrassen.

Boligens stueplan byder først og fremmest på et stort og lyst køkken, hvor masser af bordplads gør det muligt for jer at udfolde jeres madkundskaber præcis efter egne ønsker. Mens I selv er fordybet i madlavning, kan eventuelle gæster placeres rundt om spisebordet i alrummet, som ligger i forbindelse med køkkenet. På den måde kan snakken og hyggen fortsætte, selvom maden skal passes.
Villaens store opholdsstue vil klart fungere som familiens naturlige samlingspunkt. Her er masser af plads til, at I kan indrette jer med bløde møbler dedikeret til afslapning, og hele familien kan samles om en god film eller et hyggeligt brætspil. På stueplan finder I også et stort badeværelse samt et praktisk bryggers med plads til at klare dagligdagens praktiske gøremål.

Oppe på 1. salen gemmer boligens værelser sig, og her tilbydes hele fire af slagsen. Dermed er der plads til alle familiens medlemmer. På 1. salen byder der sig desuden masser af opbevaringsplads i form af både skunke og skabe.
Også boligens beliggenhed vil uden tvivl tiltale. Fra hjemmet er der kun 1,4 kilometer ind til byens midte, hvor de daglige indkøb kan klares i Dagli’ Brugsen. Fra hjemmet får I desuden gode forbindelser til de mange omkringliggende byer såsom Esbjerg, Grindsted, Billund eller Vejle. Boligens placering lidt uden for byen sikrer jer ro og fred, samtidig med at I hurtigt kan komme rundt til alle Jyllands fristelser. Familiens børn kan også nyde godt af den lokale skole, hvor de kan gå op til sjette klasse. Herefter kan en fredelig cykelsti fragte dem til Agerbæk, der tilbyder skolegang fra syvende til niende klasse.

Lyder det som noget for jer? Så slå til allerede i dag og få alle jeres boligdrømme opfyldt!

Adresse Oplysninger
By : Grindsted
Postnr : 7200
Vejnavn : Hovborgvej
Husnr : 85
Longitude : E8° 49' 46.5''
Latitude : N55° 38' 56.7''
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 2019-36
 • Kontantpris : 2.075.000 kr.
 • Udbetaling : 105.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.976 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 8.288 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 7.386 kr.
 • Boligareal : 210 m2
 • Grundareal : 52469 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1953
 • Kælderareal : 31 m2
 • Energimærke : D
Pris: 2.075.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler