HYGGELIGT FRITIDSHUS VED KVIE SØ

73 m² - Søgårdsvej 19, 6823 Ansager

QR Code
Beskrivelse

Drømmer I om et grønt åndehul, hvor I kan puste ud efter nogle hektiske hverdage? Et fritidshus, der sænker stressniveauet og presser jer til at lægge telefonerne for en stund? Så er Søgårdsvej 19 i Ansager måske lige sagen – her får I nemlig sydvestjysk idyl og naturrige omgivelser for alle pengene.

Fritidshuset på 73 kvadratmeter er opført i 1997, og taget er skiftet i perioden 2003-2008. Villaen fremstår derfor særdeles velholdt og indbydende til en god pris. Beliggenheden for enden af en stikvej sikrer en rolig tilværelse, og i den ugenerede, grønne have er der masser af plads til at udfolde sig. Kolbøtter, fodboldmål, gemmeleg og tagfat – der er plads til det hele, og mens ungerne tumler barfodede og ubekymrede rundt i det grønne græs, kan I voksne med fordel tage en slapper på terrassen flankeret af morgenavisen og en læskende drik.

Hvis de naturrige omgivelser ikke straks sætter arbejds-hjernen på standby, så vil hjemmets indvendige rammer helt sikkert gøre udfaldet. Den rummelige stue emmer nemlig af sommerhusstemning med hyggeligt træloft til kip, murstensvægge og en lunende pejs. De store vinduer med en glasdør vender ud mod terrassen og sørger for et skønt lysindfald på jeres bløde møbler. Stuen sætter med andre ord de perfekte rammer for brætspilsaftener og filmhygge, når sensommerregnen drypper på ruderne. Duften af mad vil hurtigt sprede sig til hele huset fra køkkenet, der udmærker sig med lyse materialer og opvaskemaskine.

Endelig åbner fritidshuset op for to dejlige soveværelser, der begge indeholder indbyggede skabe, samt et flot badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Som en lækker bonus giver badeværelset adgang til en sauna, der vil forsøde de kolde vinteraftener.

Endnu ikke overbevist? Så se bare på den beliggenhed i Ansager, som Søgårdsvej 19 tilbyder. Her kan I rigtigt drage på eventyr – hop for eksempel på cyklen og tag til Kvie Sø i løbet af få minutter. Søen er et populært badested for lokale såvel som sommerhusejere og egner sig ligeledes til alt fra gåture med hunden til friske morgenløbeture. På ruten kan I med fordel stoppe ved Pandekagehuset Kvie Sø, der frister med hollandske pandekager i stakkevis. Det tager tilmed kun ti minutter at cykle gennem de grønne marklandskaber til Ansagers centrum, der byder på Dagli’Brugsen og diverse spisesteder.

Er I parate til at indtage det sydvestjyske? Så står Søgårdsvej 19 klar som en tiltrængt pause fra hverdagen.

Adresse Oplysninger
By : Ansager
Postnr : 6823
Vejnavn : Søgårdsvej
Husnr : 19
Longitude : E8° 46' 24.5''
Latitude : N55° 43' 16.5''
Fritidsbolig Til salg
 • Sagsnummer : 2019-31
 • Kontantpris : 795.000 kr.
 • Udbetaling : 40.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.512 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 3.304 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 2.910 kr.
 • Boligareal : 73 m2
 • Grundareal : 1186 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 3
 • Byggeår : 1997
Pris: 795.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler