Renoveret stuehus fra 2014 - en sand naturperle om

129 m² - Birkehøjvej 6, 7200 Grindsted

QR Code
Beskrivelse

Hestevrinsk ude på græsset, fuglekvidder og “rap rap” henne fra den blanke sø og vindens sus gennem strå og nåletræer; det er rendyrket idyl i lydform, som tager imod dig her på Birkehøjvej 6 i det naturskønne Starup kun 2,5 km sydøst for Tofterup! Det er simpelthen så skønt, og det skal opleves for at forstå det til fulde – så grib chancen, kig forbi og nyd de fantastiske omgivelser:

Denne vidunderlige naturperle er som skabt til dig (og din familie), hvis I værdsætter plads og rummelighed i jeres hverdag med rig mulighed for at føre jeres drømme ud i livet. Uanset om I ønsker et hyggeligt landsted med mulighed for at have et mindre dyrehold, fx en lille flok heste eller et par bløde påskelam, eller om I bare ønsker at nyde al den gode plads til sjov, leg og spændende fritidsaktiviteter, så kan det lade sig gøre her – jeres nye hjem byder nemlig på hele 3,6 hektar skøn naturgrund og et virkelig lækkert stuehus, som blev renoveret fra A til Z i 2014.

Lad os starte med at kigge os omkring udendørs, hvor den fine sø og det bakkede landskab straks løber med opmærksomheden og gør det nemt at forestille sig, at der kan løbe et par heste rundt ude på marken. Søen tiltrækker desuden et naturligt træk af ænder, hvilket skaber en helt særlig idyl, når I bevæger jer rundt udenfor. Foruden de smukke naturarealer står den landlige villa også omgivet af en dejlig have med solrige terrasser omkring samt en god græsplæne, hvor ungerne kan lege og hoppe på trampolin, og hvor husets “grønne fingre” kan finde glæde ved drivhuset og de forskellige plantekasser rundt omkring. Ved siden af stuehuset får I endvidere en kæmpestor udbygning på 194 kvm, som er en nyere stålhal fra 1998 med mange anvendelsesmuligheder, samt en god garage.

Og nu til selve stuehuset, der oprindeligt er fra 1955, men som nævnt fik den helt store omgang i 2014 – med nyt tag, nye vandrør, komplet ny elektricitet overalt, nye støbte gulve med god isolering samt Troldtek lofter, der er med til at skabe en god akustik. Ja, alt står simpelthen knivskarpt og ser super lækkert ud – lige til at flytte ind i. Indretningen er selvsagt også yderst skøn med en stor entré og bryggers til at tage imod jer og jeres mudrede gummistøvler, inden turen fortsætter ind i det varme, hyggelige opholdsrum, hvor aftenens menu kan tilberedes i køkkenet med “udsigt” til stuen med den knitrende brændeovn. Der gemmer sig et godt og praktisk depotrum bag køkkenet til mad, opbevaring, værktøj og lignende, og endelig rummer huset to skønne værelser – og med mulighed for at etablere et tredje i den tidligere udestue.

Tag et smut forbi og oplev denne skønne villa med tilhørende land; et pragtfuldt sted for jer, der drømme rom at bo i pagt med naturen i rolige omgivelser.

Adresse Oplysninger
By : Grindsted
Postnr : 7200
Vejnavn : Birkehøjvej
Husnr : 6
Longitude : E8° 48' 51.5''
Latitude : N55° 38' 0.7''
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 2019-32
 • Kontantpris : 1.195.000 kr.
 • Udbetaling : 60.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.470 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 4.740 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 4.217 kr.
 • Boligareal : 129 m2
 • Grundareal : 36743 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1955
 • Kælderareal : 4 m2
 • Energimærke : D
Pris: 1.195.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler