IDYLLISK BONDEHUS BLANDT MASSER AF NATUR

280 m² - Knoldeflodvej 65, 6800 Varde

QR Code
Beskrivelse

Nu kan I starte jeres nye boligkapitel på Knoldeflodvej 65 – her udbyder vi nemlig en helt unik ejendom, som emmer af charme og sjæl. Ja, denne stråtækte villa er indbegrebet af idyl, og den er som skræddersyet til børnefamilien. Vil I med på en fremvisning?

Allerede ved første øjekast vil I fornemme, at det her er en ejendom ud over det sædvanlige. Villaen kan dateres helt tilbage til 1850, og den er renoveret og moderniseret gennem tiden. Den hvide facade prydes af småsprossede vinduespartier, og det stråtækte tag er løbende udskiftet – senest i 2019. Samtidig får I glæde af solcellerne fra 2012 med nettomålerordning såvel som den store naturgrund, som imponerer med sine 15.580 kvadratmeter.

Haven vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber; tæt op ad huset har I et samsurium af grønne nuancer. Her er hække, blomsterbede og ranke træer, og i midten af det hele er der etableret en fantastisk hyggekrog, hvor I virkelig kan nyde tilværelsen til lyden af fuglekvidder – og frygt ej for en lille regnbyge, for I kan altid rykke ind i det hyggelige orangeri. Resten af den store grund taler for sig selv, og den giver tilmed mulighed for at holde heste eller hobbydyr såvel som mulighed for at udleve den pladskrævende hobby eller at drive erhverv. Ejendommen byder nemlig bl.a. også på disponible rum, værksted og hestebokse.

Boligen vil bestemt heller ikke skuffe. Her venter en flot kombination af fine, originale detaljer såsom blottede loftsbjælker, og sammen med det tidløse interiør skabes et hjem, der er noget helt særligt. Villaens hjerte består af det store køkkenalrum, hvor der er plads til nærvær og samvær rundt om den knitrende brændeovn. Køkkenet er opført i romantiske, hvide skabselementer med integrerede hårde hvidevarer, og både spisestuen og stuen ligger i åben forbindelse. På denne etage har I bl.a. også tre værelser, et stort opholdsrum samt badeværelse med sauna – lyder det ikke lækkert? Dertil kommer 1. salen, og den byder på to skønne stuer samt tre værelser. Indretningsmulighederne er gode, og I vil uden tvivl hurtigt finde jer hjemme her.

Ejendommen ligger bare 2 kilometer sydvest for Næsbjerg, som har, hvad I skal bruge for at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed. Her har I både skole, daginstitutioner og handlemuligheder, og samtidig er der kun 15 kilometer til Esbjerg, hvilket må siges at være den ideelle afstand for pendleren.

Adresse Oplysninger
By : Varde
Postnr : 6800
Vejnavn : Knoldeflodvej
Husnr : 65
Longitude : E8° 34' 26''
Latitude : N55° 36' 30.7''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 2019-19
 • Kontantpris : 2.495.000 kr.
 • Udbetaling : 125.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.164 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 10.263 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 8.972 kr.
 • Boligareal : 280 m2
 • Grundareal : 15580 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 8
 • Byggeår : 1850
 • Energimærke : C
Pris: 2.495.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler