Nyd det dejlige liv på landet

160 m² - Agerlunden 11, 6800 Varde

QR Code
Beskrivelse

Er I børnefamilien med en drøm om at leve det idylliske liv på landet? Vil I sætte pris på en smuk udsigt over egne marker og enge? Så bør I tage et nærmere kig på Agerlunden 11 i Næsbjerg.

Her ligger der nemlig et dejligt nedlagt landbrug med 5.5 hektar jord og en lille skov til. Det giver gode muligheder for jagt, såfremt der er en habil jæger i familien. Alternativt kan jorden også lejes ud, hvis I skulle have lyst til det.
Stuehuset, der i 2003 blev bygget af de dygtige Bammeskov murere, er solidt opført i kvalitetsmaterialer. Midt i huset ligger et stort køkken-alrum, som skaber et fantastisk fællesareal for familien at være sammen på. Man kan snildt forestille sig børnene sidde og kæmpe med lektierne ved spisebordet, mens mor og far kærligt assisterer dem under forberedelserne til aftenens middag i køkkenet. Der er nemlig plads til flere i det rummelige og funktionelle køkken, som har masser af skabs- og bordplads. Rummet er med brændeovn, der ikke bare bidrager til en hyggelig atmosfære, men også til at familien kan holde varmen på selv de koldeste vinterdage. Fra køkken-alrummet er der via smukke franske døre adgang til den fine stue, hvor der både er plads til at etablere en hyggelig sofa- og spiseafdeling. Huset kan også byde på en helt fantastisk udestue med et imponerende vinduesparti med kig til have og skov. Det er et vidunderligt sted at nyde familielivet, og man kan næsten dufte den varme kakao og høre ludobrikkerne slå imod spillepladen en blæsende efterårsdag. Der er to flotte badeværelser med indmuret bruseniche, som næsten giver garanti for, at enhver morgen kan starte roligt ud – også med teenagere i husstanden. Der er tre rigtig gode værelser og et bryggers med gode vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder.
Huset ligger smukt omkranset af velholdte fliser og blomsterbede, og den dejlige have inviterer til hygge og leg på varme sommerdage.
Til ejendommen hører et godt maskinhus med garage, disponibelt rum og lade. Det gør bygningen ideel til den ivrige handymand eller -kvinde, der elsker at pusle med diverse gør-det-selv-projekter.
Huset er beliggende for enden af en lukket villavej, så I får fornemmelsen af at bo i byen, selvom det er på landet. Der er blot 300 meter til nærmeste indkøb og indenfor 1 kilometer har I skole, daginstitution og fodboldbane til rådighed. Således har I alle de fornødenheder, den moderne børnefamilie kunne ønske sig tæt på.

Er det her, I skal bo? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

Adresse Oplysninger
By : Varde
Postnr : 6800
Vejnavn : Agerlunden
Husnr : 11
Longitude : E8° 36' 17''
Latitude : N55° 37' 30.9''
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 2019-11
 • Kontantpris : 3.385.000 kr.
 • Udbetaling : 170.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.908 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 13.895 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 12.149 kr.
 • Boligareal : 160 m2
 • Grundareal : 66686 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 2003
 • Energimærke : C
Pris: 3.385.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler