Velholdt sommerhus på den naturskønne Holmsland Kl

101 m² - Auroravej 4, 6960 Hvide Sande

QR Code
Beskrivelse

I drejer ned ad den lille grusvej, og I mærker straks, hvordan roen sænker sig over familien. Det fredelige sommerhusområde ligger på Holmsland Klit, hvor livet leves med et fantastisk lys og vand til begge sider – her er nemlig tale om den kilometerlange klittange, som afskærer Ringkøbing Fjord fra det blå Vesterhav. Mellem høje klitter, lyngsletter og frodige enge finder I jeres kommende ferieoase. I får et klassisk sommerhus med 101 hyggelige kvadratmeter og dermed plads til både børn og børnebørn. Endnu mere plads findes i havens naturrige omgivelser, hvor feriedagene vil flyve afsted med sol, sommer og hjemmelavet koldskål.

Holmsland Syd lægger navn til nogle af områdets mest attraktive adresser – og med god grund. I har få hundrede meter til Vesterhavet, hvor de hvide sandstrande ligger som perler på en snor, men I kan også nyde havudsigten med en tur til Nymindegab, hvor I bevæger jer gennem et enestående naturlandskab. Derudover kan familieudflugten gå til Hvide Sande – den autentiske fiskerby, hvor de blåmalede fiskerbåde pryder havnen, mens gaderne frister med spisesteder og små butikker. Trænger I til endnu mere frisk luft, kan I nyde den på en af de mange golfbaner eller ude på havet – der er nemlig rig mulighed for at afprøve evnerne i alt fra windsurfing til havkajak.

Efter en dag med udflugter og vind i håret vender I hjem til Auroravej 4. Foruden jeres egne ferieminder kan I også glæde jer over en anslået lejeindtægt på 80-90.000 kr. årligt. Det velholdte sommerhus er fra 1992, og det præsenterer sig flot med gråblå træbeklædning, hvilket komplementeres af hvide vinduesrammer og ikke mindst landskabets smukke beplantning. Inden døre fortsætter den charmerende stil med indvendig træbeklædning på vægge og lofter, hvilket tilfører rummene sjæl og varme. De gode kvadratmeter fordeler sig på et walk-in-closet, tre fine værelser med indbygget skabsplads samt to badeværelser m/gulvvarme, hvor det ene forsøder feriedagene med en sauna – den vil I værdsætte efter en forfriskende dukkert i Vesterhavet. Huset fuldendes af køkken-alrummet og stuen, som ligger i forbindelse med hinanden. I køkkenethvor der er gulvvarme , får I plads til at hygge med både hjemmebag og simreretter, mens opvaskemaskinen sørger for mere tid til familien. I kan samles i stuen, som prydes af loft til kip og vinduer fra gulv til loft – lyset strømmer indenfor, og der skabes en luftig atmosfære i rummet. På regnfulde dage kan I tænde op i den herlige brændeovn og læse en god bog til lyden af ilden, der knitrer løs. Børnene kan hygge og nyde livet fra hemsen i stuen.

Udelivet vil ligeledes blomstre, for den 1.208 kvadratmeter store grund byder på sol, sol og atter sol. I kan hente havemøblerne frem fra det tilhørende depotrum og skabe en lille oase på den hævede træterrasse.Herfra er der en storslået udsigt over fjorden. Her vil I forelske jer i udsigten, og I kan samtidig holde øje med de mindste, som kan boltre sig på den store græsplæne.

Velkommen til ægte sommerhusidyl ved Vesterhavet!

Adresse Oplysninger
By : Hvide Sande
Postnr : 6960
Vejnavn : Auroravej
Husnr : 4
Longitude : E8° 10' 27.2''
Latitude : N55° 50' 50.6''
Fritidsbolig Til salg
 • Sagsnummer : 2018-74
 • Kontantpris : 1.445.000 kr.
 • Udbetaling : 75.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.200 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 6.077 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 5.266 kr.
 • Boligareal : 101 m2
 • Grundareal : 1208 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1992
Pris: 1.445.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler