Skal sælges nu , kom med et bud.

116 m² - Hyldehaven 81, 6800 Varde

QR Code
Beskrivelse

Andelsboligen er med attraktiv og ugenert beliggenhed ud til grønt område. Området er blandet boligområde med andelsboliger og parcelhuse samt gode stisystemer. I kort gå afstand er Arnbjergparken samt Gellerup plantage, hvor skønne naturarealer kan nydes. Er man til golf er der ligeledes kort afstand til golfbanen. Med gode stisystemer så kan nemt kan skyde genvej, og komme hurtigt til midtbyen!
Andelsbolig er opført i kvalitetsmaterialer, hvor sælger har lavet endel ekstra tilvalg ved opførelsen af boligen i 2006. Af tilvalg kan der bla. nævnes termostatstyret gulvvarme i hele huset, flotte granit bundplader i vindueskarmene, et lækkert køkken med sans for detaljen.

Boligen indeholder: – Entré / fordelingsgang som er klinkebelagt. Et godt bryggers, ligeledes med klinker. – Bryggerset er med god skabs og bordplade samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. – Der er et flot oglyst badeværelse, klinkebelagt fra gulv til loft. Badeværelset er smart indrettet med nichelåger der kan slås ind for mere plads. – Soveværelset er med stor skabsvæg med skydelåger fra gulv til loft. – Stuen er stor, åben og møbleringsvenlig med udgangtil skøn terrasse hvor morgen og formiddagssolen kan nydes. I stuen er der godt med vinduerder giver et skønt lysindfald. – Køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er et kvalitets køkken fra HTH, med ekstra tilvalgte kvalitets hvidevare. Køkkenet er smart indrettet med masse af skabs / skuffeplads bla. med sokkel skuffer. – Ekstra soveværelse/ kontor med indbygget skabe.
Ejendommen har en carport med tilhørende redskabsrum samt opbevaringsplads på loftet henover carporten. To gode terrasser på hver side af huset sikrer muligheden for sol hele dagen.Sælger har fået opført en 6-kantet pavillion, der forlænger sommeraftenerne!
Andelsforeningen er velfungerende og med en god bestyrelse.Vi fremviser gerne, så kontakt Lindbergs Ejendomshandel for en fremvisning!

Adresse Oplysninger
By : Varde
Postnr : 6800
Vejnavn : Hyldehaven
Husnr : 81
Longitude : E8° 30' 9.9''
Latitude : N55° 37' 6.1''
Andelsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 2018-68
  • Kontantpris : 149.000 kr.
  • Boligydelse : 7.604 kr.
  • Boligareal : 116 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 2007
  • Energimærke : B
Pris: 149.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler