7-VÆRELSES VILLA MED ALTAN I TOFTERUP

207 m² - Smedegade 9, 7200 Grindsted

QR Code
Beskrivelse

Velkomme til Smedegade 9 – en villa på hele 207 m2, der egner sig perfekt til børnefamilien, som ønsker at bo i skønne, rolige omgivelser i Tofterup. Her får I blandt andet seks potentielle soveværelser, stor garage med masser af muligheder og dejlige udendørsarealer bestående af have og stort terrasseområde. Villaen udmærker sig derudover ved at indeholde et Stokerfyr til en varmeudgift på cirka 17.000 kr pr. år.

På græsplænen kan børnene løbe rundt med bare tæer, mens de voksne nyder en læskende drik på terrassen, der giver plads til adskillige udendørsmøbler. Tænd op for grillen og inviter vennerne på middag, for her er der virkelig lagt op til hygge og fantastiske udendørsstunder – hvad end du ønsker at plante blomsterbede, bygge legehus eller opsætte gyngestativ.

Boligens køkken-alrum fremstår særdeles stilfuldt i rene linjer, smukt plankegulv og træloft. Tvis-køkkenet er fra 2008 og står derfor skarpt og skinnende nyt med lyse, lækre træskabe og skuffer. Det vil krible i fingrene efter at lave mad omgivet af alle disse lækre materialer, og alt rummet mangler er dit helt eget personlige præg. Her er plads til et spisebord, og det er let at forestille sig, hvordan det vil komme til at skabe rammer for familiært samvær og hygge med brætspilsaftener, samtaler til langt ud på aftenen og varme måltider. Og så giver alrummet naturligvis også plads til masser af bløde møbler og et tv-hjørne, hvor I kan give jer hen til afslapning og nem underholdning.

Stueetagen kan derudover tilbyde et stort, moderne badeværelse med separat brusekabine, der er holdt i hvide og grå farver, og to værelser. De er begge prydet af gulvtæppe, og det største af dem har indbyggede skabe. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker at indrette disse to værelser, men en mulighed kunne være forældresoveværelse og børneværelse.

Førstesalens fire værelser giver en fantastisk mulighed for at indrette en teenageafdeling. Tre af værelserne er udstyret med indbyggede skabe, og de prydes alle af gulvtæpper og charmerende skråvægge. Som noget helt unikt er der fra det ene værelse adgang til en stor altan, hvor man kan trække lidt frisk luft og nyde udsigten. Førstesalens badeværelse er meget indtagende med skråvægge af træ, gule vægge og et badekar.

Med en beliggenhed i Tofterup tager det kun fem minutter at gå til den nærmeste handlemulighed, Dagli’ Brugsen, og så er der derudover rigtig gode forbindelser til de mange omkringliggende byer såsom Esbjerg, Grindsted, Billund og Vejle. Hovedvejen er placeret 800 meter fra villaen, og du er derfor sikret ro og privatliv, samtidig med at du hurtigt kan komme rundt omkring til alle Jyllands fristelser. Endelig er den lokale skole placeret lige rundt om hjørnet, hvor man kan gå i skole til sjette klasse, og en fredelig cykelsti fører til Agerbæk, der tilbyder skolegang fra syvende til niende klasse.

Adresse Oplysninger
By : Grindsted
Postnr : 7200
Vejnavn : Smedegade
Husnr : 9
Longitude : E8° 49' 11.7''
Latitude : N55° 39' 4.8''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 2018-58
 • Kontantpris : 1.095.000 kr.
 • Udbetaling : 55.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.903 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 4.749 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 4.084 kr.
 • Boligareal : 207 m2
 • Grundareal : 702 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 7
 • Byggeår : 1971
 • Energimærke : D
Pris: 1.095.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler