VELHOLDT FAMILIEVILLA MED MULIGHED FOR AT DRIVE ER

162 m² - J C Jensensvej 11, 6800 Varde

QR Code
Beskrivelse

På J C Jensensvej 11 udbydes nu denne velholdte villa, som udgør de perfekte rammer for jeres kommende hjem. Det her er den ideelle ejendom for jer, der ønsker en hyggelig og tryg tilværelse – uanset om I er børnefamilie, mekaniker eller håndværker. Her får I nemlig også mulighed for at drive erhverv.

Ejendommen er fra 1974, og den har løbende fået udskiftet vinduer. Boligen opvarmes ved el-paneler og brændeovn fra 2010, og varmepumpen (luft/luft) er desuden fra 2015. Boligarealet er 189 kvadratmeter, og dertil kommer den store hal på 260 kvadratmeter, som byder på et hav af muligheder og er ideel for den selvstændige erhvervsdrivende.

Huset ligger på en matrikel, som tæller 3331 kvadratmeter. Det betyder, at I får en stor og ugenert have, som byder på veltrimmet beplantning, der uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Her er nemlig buske, bede og planter i alle former, farver og højder, og samtidig er der frodige frugttræer, der forsyner jer med frisk frugt. De mange hyggekroge indbyder til livsnyderi under åben himmel, og som kronen på værket står de store terrasser i baghaven og vender perfekt mod syd. Her kan sommerdagene fordrives i solen med kig over haven, mens de lune aftener kan spenderes med venner og familie til grillmiddage.

Boligen er indrettet med en hyggelig, lys og indbydende stil. Stueplanet byder indenfor til entréen med videre adgang til køkkenet og spisestuen. Køkkenet er opført i lyse elementer med alle hårde hvidevarer, mens spisestuen ligger ved siden af med udgang til terrassen. Boligens stue vender perfekt mod syd med brændeovn, og den indbyder til råhygge for hele familien. Stueplanet byder også på et soveværelse med eget gæstetoilet, et bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads samt badeværelse. 1. salen byder yderligere på fire gode soveværelser, endnu et badeværelse samt to altaner, som placerer sig i hver ende af huset.

Nordenskov er en hyggelig landsby, hvor man kommer hinanden ved. Fra hoveddøren er der bare 500 meter til den lokale Dagli’Brugsen. Nordenskov Skole ligger 800 meter fra villaen med klasser fra 0.-6. Byen har et aktivt foreningsliv med fællesarrangementer året rundt, og noget, som er helt særligt for denne by, er Owen Luft Kånsert, som bl.a. arrangeres af Nordenskovs Ungdoms- og Idrætsforening. Det er et årligt arrangement på Nordenskov Stadion med koncertoplevelser for hele familien samt legeland, garderobe, boder og spisesteder.

Adresse Oplysninger
By : Varde
Postnr : 6800
Vejnavn : J C Jensensvej
Husnr : 11
Longitude : E8° 41' 4.9''
Latitude : N55° 39' 8.9''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 2018-57
 • Kontantpris : 1.395.000 kr.
 • Udbetaling : 70.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.103 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 5.767 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 5.029 kr.
 • Boligareal : 162 m2
 • Grundareal : 3331 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1974
 • Energimærke : F
Pris: 1.395.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler