STOR NATURGRUND OG HYGGELIG VILLA

119 m² - Agervigvej 20, 6800 Varde

QR Code
Beskrivelse

I hyggelige Næsbjerg findes denne rødstensvilla fra 1967 på 119m2 på en stor grund på hele 2488m2.

Boligen er særdeles velegnet til den unge familie med et enkelt eller to børn, der vil finde god plads i det hyggelige hus, hvor der er 3 værelser, stor stue, bryggers, køkken-alrum og et fornuftigt badeværelse.
Til huset hører en carport med plads til to biler, en stor overdækket terrassse med et haveskur og en frodig, grøn have, der nærmest må betegnes som et lille skovområde bag huset. Ejendommen er kloaksepereret.

Når man har stillet bilen i carporten, træder man ind ad døren til entréen, der også fungerer som bryggers. Herude finder man vaskefaciliteterne og der er også plads til opbevaring i form af skabe og kroge til overtøjet.
Fra entréen fortsætter man ind i en fordelingsgang og ret forude er den store stue, hvor man sagtens kan forestille sig, at hele familien kan hygge sig sammen i sofaen med gang i brændeovnen, der giver ekstra lys og varme, når det regner og rusker udenfor.

Fra stuen skal man gennem et sæt franske døre for at komme ud i det hyggelige alrum, hvor madlavning kan være en fælles aktivitet takket være det rummelige køkken fra 2009 med de rigelige mængder skabs- og bordplads. Køkkenet har klinker og gulvvarme. Måltidet nydes i rummet ved spisebordet eller hvis vejret arter sig til det, kan man tage maden med uden for til terrassen bag huset, hvor man sidder helt afskærmet af træer og buske, der både holder nysgerrige blikke og pludselige vindpust ude.

Badeværelset er fra 2004 og er pænt indrettet med fliser på gulv og vægge, der letter rengøringen. Der er en stor, muret bruseniche og man behøver ikke være nervøs for at støde albuerne mod væggene, når man bevæger sig rundt derude. Det største af soveværelserne har et væld af skabe til hele garderoben og de to andre værelser vender ud mod haven og har et dejligt lysindfald.

Huset her er velegnet til udendørsmennesker og man kan næsten ikke forvente andet end at børnene er beskidte, når de kommer inden for efter en legetur i haven, hvor der er mange træer og buske at gå på opdagelse i. Den store grund muliggør også at man kan udvide huset, hvis man har behovet for mere plads.

Landsbyen Næsbjerg byder på et hyggeligt lokalmiljø, hvor der er skole i nærheden, en lokal købmand og masser af fritidsaktiviteter i den lokale idrætsforening, der tilbyder mange forskellige sportsgrene, folkedans og teater.
Desuden findes flotte Næsbjerghus i landsbyen, hvor man kan få et godt måltid mad, finde interessante foredrag og leje som lokale, hvis man skal holde stor fest i en særlig anledning.

Alt i alt en glimrende bolig, hvor hele familien kan få en tryg og rar hverdag og børnene en god opvækst i pagt med naturen og lokalmiljøet.

Adresse Oplysninger
By : Varde
Postnr : 6800
Vejnavn : Agervigvej
Husnr : 20
Longitude : E8° 36' 11.7''
Latitude : N55° 37' 34.7''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 2018-55
 • Kontantpris : 1.095.000 kr.
 • Udbetaling : 55.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.954 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 345 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 313 kr.
 • Boligareal : 119 m2
 • Grundareal : 2488 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 4
 • Byggeår : 1967
 • Energimærke : D
Pris: 1.095.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler