BYNÆR VILLA MED GOD HESTESTALD OG RIDEBANE

224 m² - Kastkærvej 132, 6830 Nørre Nebel

QR Code
Beskrivelse

Kør igennem den grustensbelagte sti, parker bilen i carporten og kast blikket over denne charmerende villa, som ligger perfekt placeret i naturskønne rammer.

Omkring ejendommen breder grønne marker sig så langt øjet rækker og skaber den smukkeste kulisse for tilværelsen. Her ånder alt fred og idyl, og man glemmer næsten, at Nørre Nebels hyggelige midtby bare ligger 2 km herfra og lokker med et stemningsfyldt gadebillede og alt, hvad I behøver i hverdagen. Nørre Nebel ligger i Sydvestjylland, mellem Tarm og Varde, og tilbyder velassorterede handlemuligheder i SuperBrugsen, Netto og Fakta, frisk morgenbrød fra den lokale bager og syndig takeaway fra pizzeriaet på de travle hverdage. Beliggenheden er ideel for børnefamilien, der kan se frem til at bo inden for kort cykelafstand via cykelsti til Blåbjergskolen, og når fritidsinteresserne skal plejes, så tilbyder Form & Fritid både fitness, idræt og svømmehal. Nørre Nebel har det hele, tilmed togstation, og siden sommeren 2001 har man kunnet køre på skinnecykel til Nymindegab.

Ejendommen placerer sig i naturskønne omgivelser, men alligevel bynært – en enestående beliggenhed, hvor I ikke skal indgå kompromisser.

Den 179.863 m² store grund breder sig som et sandt paradis for børnefamilien og jer, der drømmer om dyrehold. Foruden hovedhusets 224 m2 byder grunden nemlig på en god hestestald med 5 båse og halm/maskinhus, samt en tilhørende ridebane og en 2.2 km lang bane, som indbyder til traveture eller træning af væddeløbsheste. Om aftenen kan I søge mod terrassen, hvor dagen afsluttes med grillhygge, kortspil og ren livsnyderi under åben himmel.

Indenfor ses en velanlagt planløsning, der fordeler sig over to etager og giver rig plads til familielivet. Stueplan huser hjemmets fællesarealer, hvor en stor vinkelstue udgør samlingspunktet. Køkkenalrummet er udstyret med fine træelementer, alle hårde hvidevarer og en hyggelig spisekrog, hvor familien kan sludre om dagens forløb, imens gryderne simrer og duften af et hjemmelavet måltid breder sig i hjemmet. Etagen fortsætter med et gæstetoilet, badeværelse med separat bruseafsnit, vaskebryggers, et værelse og et værksted, hvor manden i huset kan sysle med gør-det-selv-projekter. Når aftenen falder på kan I søge mod 1. salen, som byder på et stort badeværelse med badekar, tre eventuelle børneværelser og et stort master bedroom med sydvendt altan, der uden tvivl vil sikrer jer en fredfyldt nattesøvn. Her har I den perfekte kulisse for familielivet. Hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen hjem!

Adresse Oplysninger
By : Nørre Nebel
Postnr : 6830
Vejnavn : Kastkærvej
Husnr : 132
Longitude : E8° 18' 57''
Latitude : N55° 46' 17.1''
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 2018-50
 • Kontantpris : 3.295.000 kr.
 • Udbetaling : 165.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.328 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 15.295 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 12.769 kr.
 • Boligareal : 224 m2
 • Grundareal : 179863 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1978
 • Energimærke : D
Pris: 3.295.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler