Dejligt rækkehus med yndlig og solrig have - tæt p

63 m² - Fåborgvej 120, 6753 Agerbæk

QR Code
Beskrivelse

Allerede ved ankomst til Fåborgvej 120C, falder man for rækkehusets charmerende byggestil, som giver et skønt indblik i, hvad der venter indenfor. Denne ejendommen er fyldt med charme og atmosfære, og planløsningen er skræddersyet til senior-parret, som drømmer om et fredeligt hjem i skønne omgivelser.

Boligens 63 hyggelige m2 byder indenfor i en rummelig fordelingsentré, hvor I kan henstille sko og overtøj, indenfor vi fortsætter ind i den skønne stue, som udgør hjemmets hjerte. Her er der plads til tv-hygge i sofaen og middagsgæster i weekenden – alt sammen i skæret af det behagelige lysindfald, der står ind ad de store vinduespartier. Middagen tilberedes i det charmerende køkken, som er indrettet med alle hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads, der giver rig mulighed for at udfolde kogekunsten. I samme omfang finder I hjemmets badeværelse med separat bruseafsnit og vaskefaciliteter. Når dagen falder på held, kan I trække jer tilbage i det indretningsvenlige soveværelse med god skabsplads, der, ligesom resten af rækkehuset, ligger fuldstændigt roligt og uforstyrret i forhold til trafikstøj.

Mod vest, midt i eftermiddag- og aftensolen, breder en dejlig have sig. Her har I jeres egen fredelige oase, som ikke stiller høje krav til vedligeholdelsen. De velanlagte bede sætter den helt rigtige stemning i udelivet, og tankerne henledes hurtigt til de lune sommerdage, hvor den delvist overdækkede terrasse udgør det perfekte opholdssted i solens skær. Rækkehuset er en del af en god ejerforening, der er eget redskabsrum tilknyttet og et nyere gasfyr er installeret.

Fåborgvej ligger centralt i hyggelige Agerbæk, tæt på alt, hvad byen har at tilbyde. Adressen er rolig, uforstyrret og uden gene fra trafikstøj – her befinder vi os i trygge og fredelige omgivelser. Agerbæk byder på masser af skøn natur, som blot understreger den fantastiske atmosfære, som man straks bemærker i kvarteret. Få minutters gang fra hoveddøren lokker gadebilledet med handlemuligheder hos den lokale købmand, lune rundstykker fra bageren og syndig take-away fra byens spisested. I samme forbindelse ses et hyggeligt butiksliv, frisørsalon og lægehus. Agerbæk har alt, hvad hjertet begærer, og man kan ikke andet end at falde for den skønne by.

Velkommen hjem.

Adresse Oplysninger
By : Agerbæk
Postnr : 6753
Vejnavn : Fåborgvej
Husnr : 120
Longitude : E8° 47' 59.6''
Latitude : N55° 35' 58.7''
Andelsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 2018-43
  • Kontantpris : 215.000 kr.
  • Boligydelse : 3.101 kr.
  • Boligareal : 63 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 2
  • Byggeår : 1992
  • Energimærke : D
Pris: 215.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler