Dejlig lejlighed, god beliggedhed

149 m² - Fyrvej 26, 6857 Blåvand

QR Code
Beskrivelse

Drømmer I om en ferie, hvor I kan slænge jer på lange sandstrande, nyde hyggelige gåture i frodige og naturskønne omgivelser og tage del i en hyggelig ferieby, som har alt til både store og små? Kig med og fordyb jer i denne charmerende perle, som placerer sig helt tæt på Blåvand Fyr, blot 400 m fra Vesterhavet og i gåafstand fra Blåvand Centrum. Her er I sikret masser plads til både familie og venner.

Bygningen er opført i 1986, men lejlighed 34 har gennemgået en omfattende renovering i 2017, som viser sig både inde og ude. Ferielejligheden byder på et gennemført moderne og stilrent interiør med gedigne kvalitetsmaterialer, som prydes af fantastiske lysindfald fra de mange store vinduespartier, der sikrer ferielejligheden masser af personlighed og charme. Ligeledes er der sørget for både solceller og varmepumpe til luft/vand, god isolering samt gulvvarme, som sikrer, at brugsomkostningerne er helt i bund. Ny varmepumpe i 2018.

Fritidshuset råder over hele 149 m2, som strækker sig over to etager. I stueetagen finder vi først og fremmest en nydelig entré samt to badeværelser hvoraf det ene har en bruseniche og det andet har både en bruseniche og en spa. Stueetagens midte består af en dejlig opholdsstue, hvor køkken-alrum og stue møder hinanden i en åben forbindelse og bliver det oplagte samlingspunkt til både madlavning, hygge og lange samtaler ud på natten. Endvidere rummer huset hele fire gode værelser, hvoraf to af disse er placeret på 1. sal.

Hvad end den står på solbadning, et køligt glas hvidvin i den lune aftensol, en festlig grillaften med vennerne eller noget helt fjerde kan beboere glæde sig over det skønneste, sydvestvendte terrassemiljø på bagsiden af boligen. Her kan man slå sig ned og slippe bekymringerne i de mest naturfredelige og private rammer.

Med en absolut sublim placering midt i et af Danmarks mest attraktive ferieområder ved Blåvand Fyr vil I aldrig gå på kompromis med feriestemningen. Her finder I den skønneste kombination af smuk natur, et sprudlende ferieliv af både danskere og turister, misundelsesværdige sandstrande og meget mere – et oplagt valg til f.eks. investerings- og pensionskunder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Adresse Oplysninger
By : Blåvand
Postnr : 6857
Vejnavn : Fyrvej
Husnr : 26
Longitude : E8° 7' 4.6''
Latitude : N55° 33' 10.3''
Anden ejendomstype Til salg
  • Sagsnummer : 2018-35
  • Kontantpris : 1.695.000 kr.
  • Udbetaling : 85.000 kr.
  • Ejerudgift : 4.037 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 7.712 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 6.480 kr.
  • Boligareal : 149 m2
  • Etagertotal : 2
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 1986
Pris: 1.695.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler